03-16-2020, 10:52 PM
כן, זה נראה כך.
האם זו השיטה שלו לארוב לצייד?
03-16-2020, 10:52 PM
כן, זה נראה כך.
03-16-2020, 10:56 PM
במה אתה מאכיל אותו?
03-16-2020, 11:35 PM
הדג הזה אוהב לשחות ולנוח על הסלעים
הוא נח על הסלעים וכשאני מתקרב מתחיל לשחות בכל רחבי האקווריום זה הדג האהוב עלי, יש לו שחייה מיוחדת ומפותלת כזאת בלילה הם אוהבים לשהות במערות אז הוא נכנס לחור של הסלע במקרה יצא לי לצלם נכנס לסלע בשחייה אחורית הדג הוא דג שקט שלא פוגע בשאר דיירי האקווריום אני מאכיל את הדגים מזון דפים יבש ו 2 סוגי מזונות קפוא- ארטמיה ומייסיס
כידוע לך שמדובר בדג טורף, שבטבע הוא ניזון מזואופלנקטון (אורגניזמים חיים זעירים שנמצאים במים).
בשבי נחשב כ"אוכל כל" ולכן כדאי לתת לו מזון בשרי וגם צמחי. אני לא יודע איזה "דפים יבשים" אתה נותן לו, אבל לפי הידוע לי זהו סוג מזון דל מאוד. ארטמיה - מצוין. מה זה "מייסיס"? הייתי ממליץ לך להכין לו (וגם לכל האקווריום שלך) קציצת לב בקר ולתת להם פעמיים בשבוע. ראה כאן: מתכון להכנת קציצה לדגים
03-17-2020, 11:25 AM
זה מייסיס
אני נותן קפוא של חברת אושין נוטריישן יש לי עוד מזון יבש גרגרים של חברה טובה אבל הוא פג תוקף בינואר ואני שוקל אם לתת או לזרוק קציצת לב בקר מזהמת את המים וזה בעייתי לאקווריום עם אלמוגים
הקציצה לא תזהם, יותר מאשר יתר המזונות שאתה נותן, אם היא תכיל מספיק אבקת ג'לטין טבעי שמחזיק את הקציצה כיחידה אחת ולא מאפשר לה להתפורר.
מלבד זאת, צריך לתת חתיכות קטנות ובכמויות מעטות, כשהדגים רעבים, כך שהם יספיקו לאכול את הכל, תוך זמן קצר. ואם נופלים מעט פירורים, הם יואכלו ע"י דגים אחרים וגם ע"י השרימפסים.
היום השרימפס האדום נצפה מנקה את הבלני מידאס
מצטער על האיכות הנוראית ובנוסף תמונה מקרוב של הקרדינל בנגאי שאוכל רק קפוא ומסרב לאכול יבש
03-17-2020, 11:26 PM
התאורה הייתה חלשה לקראת כיבוי כי כבר היה לילה, אתה צודק צריך תמונות איכותיות יותר
האמת שאין לי סבלנות להתעסק עם מזון חי
03-18-2020, 07:55 AM
חבל שאין לך סבלנות להתעסק עם מזון חי.
מזון חי יכול להקפיץ לך את גודל הדג באופן אקספוננציאלי. כך היה אצלי עם האכלת הדסקוסים בקציצת בשר. |
|