היי כולם! בהמשך לפוסט > https://tukipedia.com/showthread.php?tid=1804
החלטתי אכן ללכת על זה ולקנות את קוניור גרין ציק כשאני מגיע לאיטליה.
התחלתי לברר לגבי מה דרוש כדי לטוס עם התוכי כשאבוא לארץ בחופשת הקיץ.
כשניסיתי לעבור עם מארלי (קקדו גופין) נוכחתי לגלות מאוחר מדי שמדובר בתוכי שאסור בסחר ייבוא או ייצוא, אז רציתי להיות בטוח במאה אחוזים ובדקתי באתר של רשות הטבע והגנים. לצערי הרב ראיתי שקוניור גרין ציק נמצא ברשימה השחורה הגיוני? אם כן אז אני מניח שגרין ציק לא ממש רלוונטי.. העניין הוא שראיתי הממממווווןןן תוכים נפוצים מאוד ברשימה השחורה! איך למה?
מה לעשות? הרשימה הלבנה מאווד דלה. מה שנורא מצחיק שבלבנה נמצא פרלי קוניור ובשחורה גרין ציק.
התכנון הוא לבוא עם התוכי לארץ אחת לשנה לחופשות קיץ אבל איך אני אוכל לעשות את זה עם הזן נמצא ברשימה השחורה?
אם לא אוכל לעשות זאת, אני לצערי הרב אוותר על גידול תוכי במהלך התואר..
אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהסביר מעט על הנושא.
תודה רבה!
החלטתי אכן ללכת על זה ולקנות את קוניור גרין ציק כשאני מגיע לאיטליה.
התחלתי לברר לגבי מה דרוש כדי לטוס עם התוכי כשאבוא לארץ בחופשת הקיץ.
כשניסיתי לעבור עם מארלי (קקדו גופין) נוכחתי לגלות מאוחר מדי שמדובר בתוכי שאסור בסחר ייבוא או ייצוא, אז רציתי להיות בטוח במאה אחוזים ובדקתי באתר של רשות הטבע והגנים. לצערי הרב ראיתי שקוניור גרין ציק נמצא ברשימה השחורה הגיוני? אם כן אז אני מניח שגרין ציק לא ממש רלוונטי.. העניין הוא שראיתי הממממווווןןן תוכים נפוצים מאוד ברשימה השחורה! איך למה?
מה לעשות? הרשימה הלבנה מאווד דלה. מה שנורא מצחיק שבלבנה נמצא פרלי קוניור ובשחורה גרין ציק.
התכנון הוא לבוא עם התוכי לארץ אחת לשנה לחופשות קיץ אבל איך אני אוכל לעשות את זה עם הזן נמצא ברשימה השחורה?
אם לא אוכל לעשות זאת, אני לצערי הרב אוותר על גידול תוכי במהלך התואר..
אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהסביר מעט על הנושא.
תודה רבה!