08-21-2024, 09:01 PM
כשפוצעים את ענפי הגפן הם אומנם מפרישים לעיתים נוזל מימי, שקוף וצלול, אבל זה לא ממש שרף.
אם יש לך ענפים אחרים כמו אקליפטוס, הדר, במבוק, תפוח, אגס, תות או שקמה, עדיף להשתמש בהם.
אם אתה מתעקש דווקא על ג]פנים, לפחות "תבשל" אותם. (מכניסים את ענפי הגפן בדלי גדול עם מים ומחממים בעזרת "כף חשמלי"), עד לרתיחה (כדאי לכסות את הדלי).
אם יש לך ענפים אחרים כמו אקליפטוס, הדר, במבוק, תפוח, אגס, תות או שקמה, עדיף להשתמש בהם.
אם אתה מתעקש דווקא על ג]פנים, לפחות "תבשל" אותם. (מכניסים את ענפי הגפן בדלי גדול עם מים ומחממים בעזרת "כף חשמלי"), עד לרתיחה (כדאי לכסות את הדלי).