05-13-2019, 01:07 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-13-2019, 01:23 PM על ידי צבי דגן.)
גם אני עשיתי פרוצדורה דומה, במסגרת הלימודים שלי, אבל ממש לא משתווה למה שרואים בסרטון. תיאור הפרוצדורה (חבל שאז לא היה אינטרנט וכל העניין לא תועד ברשת):
לקחתי ביצה מופרית (בדוקה) של תרנגולת.
בזהירות רבה, פתחתי בקליפה פתח, כפי שרואים בתמונה.
על הפתח הדבקתי זכוכית שעון גמישה (בזמנו היה ניתן להשיג אצל עשנים).
ההדבקה צריכה להיות הרמטית כדי שלא לאבד נוזלים.
והכנסתי אותה למדגרה.
זה לא פשוט לביצוע ולא תמיד מצליח, לכן הכנתי חמש ביצים כאלה.
הפרוצדורה הזו קלה יותר לביצוע ושונה מאוד ממה שרואים בסרטון.
אין לי מושג מה הוא מטפטף לתוך החלבון, אני מטיל ספק בכל הסרטון הזה, עד שיוכח לי אחרת.