02-19-2021, 01:58 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-19-2021, 02:02 PM על ידי התוכיהחמודבעולם.)
א. אקח לתשומת ליבי ולא אצוטט כ''כ הרבה פעמים...
ב. אני עושה את כל מה שרשום... בהתחלה הייתי עושה עם מדחום אבל הפסקתי
א. בגלל שלוקח לו דקה שלמה עד שהוא קולט את הטמפ' ואני צריך לעשות זאת לפני כל הטענה למזרק וזה מתיש
ב. הוא לא כ''כ מדויק
ג. אני בודק על היד לדעתי זה יותר טוב גי המון פעמים המדחומים מפקששים ....
ד. אני סיום ראשון יקנה את המדחום המיוחד הזה לבישול... הוא הכי טוב לדעתי..
ה. תודה על התגובות 0:-)
ורציתי לשאול
האם אפשר להכין נגיד יומיים או יום מראש לכל האכלות ולשים במקרר ואז לחמם בתוך מים חמים? כי אני כל פעם מעביר את הדייסה דרך מסננת כזו וזה לוקח לי בסה''כ הרבה זמן להכין את הדייסה...
שימי לב שלא אמרתי "פירות וירקות" אלא - לפורר להם מעט כופתיות (מעט = כופתית אחת עד שלוש כופתיות) רק כדי לגרות אותם להתעניין במזון מוצק.
תודה!! אני יישם
ב. אני עושה את כל מה שרשום... בהתחלה הייתי עושה עם מדחום אבל הפסקתי
א. בגלל שלוקח לו דקה שלמה עד שהוא קולט את הטמפ' ואני צריך לעשות זאת לפני כל הטענה למזרק וזה מתיש
ב. הוא לא כ''כ מדויק
ג. אני בודק על היד לדעתי זה יותר טוב גי המון פעמים המדחומים מפקששים ....
ד. אני סיום ראשון יקנה את המדחום המיוחד הזה לבישול... הוא הכי טוב לדעתי..
ה. תודה על התגובות 0:-)
ורציתי לשאול
האם אפשר להכין נגיד יומיים או יום מראש לכל האכלות ולשים במקרר ואז לחמם בתוך מים חמים? כי אני כל פעם מעביר את הדייסה דרך מסננת כזו וזה לוקח לי בסה''כ הרבה זמן להכין את הדייסה...
שימי לב שלא אמרתי "פירות וירקות" אלא - לפורר להם מעט כופתיות (מעט = כופתית אחת עד שלוש כופתיות) רק כדי לגרות אותם להתעניין במזון מוצק.
תודה!! אני יישם