מה שנראה רקוב עדיף לזרוק.
השאלה היא למה הם נרקבים?
אני רואה שיש לך נביטה חזקה וזה אמור להיות טוב בתנאי שיש לנבטים מספיק חמצן.
הריקבון נוצר כאשר אין אוורור ואז מתחילה פעילות אנארובית של החיידקים שגורמים לריקבון.
ריקבון הוא תהליך שבו הנבטים מפורקים על ידי מיקרואורגניזמים כגון חיידקים ופטריות.
אני מדבר על החמצן בזמן ההנבטה.
התהליך התחיל כבר אז.
כידוע לך, שגם במקרר, אומנם תהליך התרבות החיידקים איטית יותר, ועם זאת יש גבול, התהליך לא נפסק לגמרי.