אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי - גרסה מובנת להדפסה +- פורום תוכיפדיה (https://tukipedia.com) +-- פורום: שאלות ותשובות (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: גידול תוכים (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי (/showthread.php?tid=475) |
אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי - Rontuki - 07-15-2018 תכירו את מודריץ הגרין צ׳יק בין החודשיים! אחרי ביקורים בכמה מקומות ראיתי אותו ואמרתי זהו זה הוא. בדקתי אותו לפי המדריך ולכל השאר היה טבעת סגורה ולו לא אבל הוא חמוד כזה. מס שאלות הוא ניראה עייף מכל היום הזה הוא לא זז כמעט אוכל מהמקל הזה לידו אפילו שאני מביא לו גרעין אם אני לא מביא לו את זה עד לפה הוא לא לוקח וגם כשהוא לוקח זה נופל לו והוא לא מצליח לאכול אותו הכלוב שלו פתוח אני לא רוצה להוציא אותו בכוח אבל הוא לא מוכן לצאת מהכלוב בשום צורה הוא תמיד מטפס עלי עד הצוואר (ראו בתמונה) ולא מוכן לחזור אל היד. כשאני שם לו אצבע הוא בורח. למה זה קורה? האם הכלוב קטן מדי? ומתי אפשר להתחיל לעבוד איתו על אילוף? הוא עבר יום קשה והוא די עייף זה לגיטימי? והוא ישן על רגל אחת, זה בסדר? מחר אני לוקח אותו לווטרינר תוכים שיבדוק אותו! יש דברים חשובים שעלי לדעת? האם זה בסדר להפעיל מזגן? תודה רבה על העזרה אין עליכם RE: אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי - צבי דגן - 07-15-2018
RE: אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי - Rontuki - 07-15-2018 ראיתי שלא העליתי תמונה של הכלוב אז הינה הוא! RE: אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי - צבי דגן - 07-15-2018 ישנם רבים שיגידו לך שהכלוב הזה מספיק גדול עבור תוכי בגודל של הגרינצ'יק שלך. אישית, אני לא אוהב את הכלובים האלה ומעדיף שהכלוב יהיה רחב יותר, כדי שהתוכי יוכל לעוף ממוט אחד למשנהו, כפי שציינתי לעיל. מומלץ, שתאפשר לתוכי לשהות בחלק גדול משעות היום, על סטנד מחוץ לכלוב. תוציא את אחד ממוטות העמיד ותשנה את המיקום של מוטות העמידה השני, כל שהתוכי יוכל לעמוד עליו ולהגיע לכלי המזון בקלות. RE: אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי - yinon236 - 07-15-2018 תתחדש, התוכי חמוד מאוד צבי ענה לך את התשובה המפורטת ביותר על פי מה שאני רואה המוטות עץ רחבות מדי. שמתאימים יותר לתוכי גדול. ככה אני חושב. RE: אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי - צבי דגן - 07-15-2018 (07-15-2018, 10:16 PM)yinon236 כתב: על פי מה שאני רואה המוטות עץ רחבות מדי.גם אני חושב כך. לא ציינתי זאת לעיל משום שלא רציתי לבאס אותך יותר מידי, אני חושב שכדאי להחליף את המוטות למחצית העובי מאלה שקיימים. RE: אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי - Rontuki - 07-15-2018 הבנצי תודה רבה לכם . בסופו של יום הכי חשוב לי שלתוכי יהיה טוב אז מחר כנראה כבר ארכוש a11 כך יהיה לו מרחב גדול ואדאג למצוא מוטות קטנים יותר ואקנה לו איזה סטאנד נחמד שיוכל להיות חופשי יותר הוא גם לא מצייץ רק שאני מכבה את האור . מחר אעבור על מדריכים פה . אני מקווה שהוא יסכים לצאת מהכלוב מחר כי היום הוא לא ממש הסכים ולא רציתי להכניס את היד לתוך הכלוב ולהציק לו בטריטוריה שלו RE: אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי - yinon236 - 07-16-2018 בסדר גמור, לאט לאט הסבלנות משתלמת RE: אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי - jhony_bravo - 07-16-2018 תתחדש על הרכש החדש ההתנהגות הזו נובעת מכך השתוכי רק הגיע הוא עוד לא מכיר אותכם ועבר נסיעה לא קלה תוך יומיים שלושה הוא יתרגל יתחיל לאכול ואז תתחיל לראות את הגרין צ'יק האמיתי RE: אז אחרי הרבה זמן הגיע השותף החדש לחיי - צבי דגן - 07-16-2018
|