זה התוכי שהחלטתי לקנות - גרסה מובנת להדפסה +- פורום תוכיפדיה (https://tukipedia.com) +-- פורום: שאלות ותשובות (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: גידול תוכים (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: זה התוכי שהחלטתי לקנות (/showthread.php?tid=1798) |
זה התוכי שהחלטתי לקנות - zeev30 - 07-08-2020 זה התוכי שהחלטתי לקנות בסופו של דבר. מדובר בתוכי מסוג גרין צי'ק ילו סייד. בינתים עדיין חששן ונושך למרות שעולה לי על היד. יש למישהו רעיון כלשהו מניסיון איך לגרום לו להיות רגוע ולהפסיק לנשוך? למישהו יש ניסיון מה מומלץ לתת לו לאכול ואיך לאמן אותו בצורה טובה שיהיה חברותי ואולי ידבר קצת? אני רוצה להודות לחברים שעזרו לי להחליט ובראשם צבי. RE: התלבטות בין גרין צי'ק, סנגל, וקוקטיל - צבי דגן - 07-08-2020 האם גזרו לו את נוצות התעופה? תפרוש את אחד הכנפיים ותצלם את הכנף במלואה. RE: התלבטות בין גרין צי'ק, סנגל, וקוקטיל - zeev30 - 07-08-2020 (07-08-2020, 09:20 PM)צבי דגן כתב: לגבי הכופתיות, האם אפשרי להשרות במים חמים ואז לחכות קצת ולהגיש? זה מה שעשיתי לתוכי הקודם שלי בשביל שיהיה קל לו ללעוס ולאכול יש לך המלצה על איזה אבן מומלץ או זה לא משנה כל כך? איך אני מכין ומאיפה אני מביא את התערובת הקטניות המושרת? בנוסף לאוכל שקיבלתי מהמגדל, קניתי עוד קילו של מזון מלא של חברת RIO לציפורים בינוניים. איך לשלב את זה? RE: התלבטות בין גרין צי'ק, סנגל, וקוקטיל - צבי דגן - 07-08-2020 (07-08-2020, 09:48 PM)zeev30 כתב: לגבי הכופתיות, האם אפשרי להשרות במים חמים ואז לחכות קצת ולהגיש? זה מה שעשיתי לתוכי הקודם שלי בשביל שיהיה קל לו ללעוס ולאכול. RE: התלבטות בין גרין צי'ק, סנגל, וקוקטיל - zeev30 - 07-09-2020 (07-08-2020, 10:03 PM)צבי דגן כתב:תודה רבה צבי! מאז אתמול קניתי אבן סבידה, לגבי תערובת הזרעים קניתי את זה בשוק ומקווה שהוא יאכל. הבעיה שלי איתו זה שהוא ממשיך לנשוך ולא רגוע למרות שלדעתי הוא לא חושש לעלות לי על היד. יש דרך ללמד אותו להפסיק לנשוך ולהיות יותר רגוע? או שבנתיים כמו שאמרת לי אתמול פשוט לתת לו להיות יותר בכלוב ושיתרגל אלינו?(07-08-2020, 09:48 PM)zeev30 כתב: לגבי הכופתיות, האם אפשרי להשרות במים חמים ואז לחכות קצת ולהגיש? זה מה שעשיתי לתוכי הקודם שלי בשביל שיהיה קל לו ללעוס ולאכול. RE: התלבטות בין גרין צי'ק, סנגל, וקוקטיל - צבי דגן - 07-09-2020 בד"כ, תוכי מחוברת לא אמור לנשוך. היית צריך לבדוק את זה בשעת הקנייה, כפי שאמרתי לך לפני הקנייה. כדי לשלול את החשש שהתוכי הזה לא הואכל ידנית ולא חוברת, בקשתי ממך לצל את הכנף כשהיא פרישה. אם גזרו לו את נוצות התעופה, קיים חשש רציני שהתוכי הזה לא הואכל בידי אדם. RE: התלבטות בין גרין צי'ק, סנגל, וקוקטיל - zeev30 - 07-09-2020 הוא לא נותן לי לפרוס לו את הכנף בלי להיבהל או לנסות לנשוך. אולי באמת הוא לא מחוברת כמו שצריך RE: התלבטות בין גרין צי'ק, סנגל, וקוקטיל - צבי דגן - 07-09-2020 למה לא בדקת את העניין הזה אצל מוכר? RE: התלבטות בין גרין צי'ק, סנגל, וקוקטיל - דוד אליאב ברמי - 07-09-2020 תתחדש על התוכי שקנית בקשר לנשיכות גם אם כמו שצבי אמר שיכול להיות שהוא לא הואכל ידנית ולא חוברת בכל זאת אני חושב שעם הזמן שהוא יראה שאתה מטפל בו והכל הוא יפסיק לנשוך ועד כמה הוא נושך זה כואב? RE: התלבטות בין גרין צי'ק, סנגל, וקוקטיל - yinon236 - 07-09-2020 אם לא נותן לך לגעת בכנפיים אז תצלם מהצד בצורה טובה התוכי מצליח לעוף? או רק "קופץ" למרחק? בלי שום קשר לנשיכות עליך להרגיל את התוכי אליך שהוא יבטח בך. בימים הראשונים להימנע מלגעת בו ולתת לו מעט צ'ופר כגון זרעי חמנייה שיתרגל אליך ולנסות לאט לאט ללטף ואם לא מעוניין אז להימנע ולהמשיך בסבלנות לפתות אותו עם צ'ופר שיתרגל אליך |