הכנת ממרח נוטלה ביתי - גרסה מובנת להדפסה +- פורום תוכיפדיה (https://tukipedia.com) +-- פורום: שונות (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=8) +--- פורום: פטפטת (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- אשכול: הכנת ממרח נוטלה ביתי (/showthread.php?tid=1440) |
הכנת ממרח נוטלה ביתי - yinon236 - 11-11-2019 טוב, מעדכן את ההודעה, אני מוסיף את ההוראות הכנה כוס אגוזי לוז (140 גרם) להכניס לתנור 175 מעלות למשך 7-8 דקות אחר כך מקלפים את הקליפה, בסרטון עוטפים במגבת מנערים ואז הקליפה יוצאת בקלות השלב הבא לקחת 340 גרם שוקולד חלב ולחתוך לקוביות (ראו בסרטון) להכניס לקערה ולהמיס (אני מניח שאפשר במיקרוגל רק לוודא שבכלי מתאים) אחר כך לתת לשוקולד המומס להצטנן מעט בנתיים את אגוזי הלוז מכניסים למעבד מזון (ככה נראה לי קוראים לזה) משהו כמו 3 דקות שיהיה מרקם כמו של משחה אחרי 3 דקות להוסיף 2 כפות שמן (הכי טוב יהיה שמן אגוזי לוז אבל אפשר להסתפק גם בקנולה), כף אבקת קקאו (8 גרם) , 3 כפות אבקת סוכר (24 גרם), חצי כפית מלח (ראו כמות בסרטון, ממש מעט), חצי כפית תמצית וניל את כל זה מעבדים עד שהתערובת תהיה חלקה ככול האפשר. להוסיף לתערובת את השוקולד המומס שהתקרר, לערבב את הכל במעבד ולמזוג לכלי מתאים. בהצלחה! ואם ניסיתם שתפו אותנו, נשמח לראות RE: הכנת ממרח נוטלה ביתי - צבי דגן - 11-12-2019 תנסה את המתכון ותדווח לנו על הטעם. |