רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה - גרסה מובנת להדפסה +- פורום תוכיפדיה (https://tukipedia.com) +-- פורום: שאלות ותשובות (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: גידול תוכים (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה (/showthread.php?tid=1408) |
רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה - ענבל - 10-22-2019 שלום וברכה, מתלבטים לגבי רכישה וגידול של תוכי מסוג קקדו ציצית צהובה כחיית מחמד למשפחה. היינו רוצים עצה האם בכלל כדאי כחיית מחמד? אנחנו גרים ביישוב בבית קרקע משפחה בת 7 נפשות ילדים מאוד תוססים (ברוך השם) יעניקו לה המוון חום ואהבה (יש דבר כזה יותר מידי??) אחד מאיתנו כמעט תמיד בבית וגם תינוק בן שנה כמה באמת רועש הזן הזה? בשעות מסויימות או בכל שעות היממה? כרגע עומדת על הפרק הצעה לנקבה מהסוג הנ"ל בת חצי שנה האכלת יד בעל הבית פרטי טוען כי מאוד שקטה (דא המחיר הסופי 4000 שח כולל הכלוב והאביזרים) אם אפשר לקבל ייעוץ גם בתחום הזה האם המחיר ריאלי? מה אפשר ואיך אפשר לבדוק לפני הרכישה? תודה רבה האתר מקצועי ביותר ומאוד מסייע RE: רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה - אהבת חיות - 10-22-2019 תוכי קקדו הוא תוכי שצריך ניסיון איתו, ואם לא יודעים להתמודד איתו הוא יכול להגיע למריטות. הוא בהחלט תוכי שצורח בעוצמה, אני לא בטוח שמתאים כשיש תינוק בבית. למרות שבדרך כלל זה תוכי שמאוד אוהב תשומת לב, זה מאוד תלוי בפרט ובהחלט יכול להיות שימאס לו. האם התוכית חתוכת נוצות תעופה? האם החזקתם את התוכית? האם את יודעת מה הסיבה למכירה? RE: רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה - צבי דגן - 10-22-2019 ראשית כדאי לדעת שכל התוכים משמיעים קולות במיוחד - הבוגרים ובמיוחד בשעות הבוקר עם הזריחה ובערב לפני השקיעה. אבל אם את גרה ביישוב כפרי, אני מניח שלא תהיה לך בעיה עם השכנים. לידיעתך קיימים שני סוגי ארות עם ציצית צהובה, תעייני בקישורים:
שימי לב, כדי שהתוכי יהיה ידידותי עם כל בני המשפחה, לא די בכל שהוא הואכל ידנית בידי האדם אלא הוא צריך להיות גם מחוברת ברמה סבירה. לעניין המחיר, אני לא יכול לחוות דעה משום שהמחיר נגזר בהתאמה עם הביקוש וההיצע ועם זאת תוכלי לעיין במחירון. לגבי מה את צריכה לדעת לפני הרכישה - בתגובה הבאה. RE: רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה - ענבל - 10-22-2019 תודה רבה על התגובות אהבת חיות למה התכוונת "נסיון" תמיד יש פעם ראשונה לא? מחר אמורים להפגש לראות ולהחזיק טוען כי מוכר מכיוון שאין לו מספיק זמן צבי דגן מדובר בציצית צהובה גדולה בעל הבית הנוכחי אינו זה שהחתים והאכיל בהאכלת יד את התוכי ולכן לא ידוע לי מה רמת החברות...יש דרך לבדוק זאת במפגש קצר לפני הרכישה? שוב תודה רבה RE: רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה - צבי דגן - 10-22-2019 אגב, "החתים" הוא מושג שלקוח מעולם דוגרי הקרקע (תרנגולות, ברווזים, שלווי וכדומה), את בטח מתכוונת למושג חברות. יש דרך לבדוק, אני מציע שלא תמהרי לקנות מחר, את יכולה לבקר את התוכי ולעשות את כל מה שאציע לך בתגובה הבאה (קצת ארוך, אני כותב אותה ברגעים האלה), ואולי אפילו לשלם מקדמה קטנה רק כדי להבטיח לך את התוכי. תספרי לנו ממה התרשמת, מה היה טוב ומה פחות טוב, נעיר את ההערות שלנו ואז תחזרי למחרת ותבדקי שוב. במקרה הזה האמרה "המהירות היא מהשטן" נכונה בהחלט. RE: רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה - yinon236 - 10-22-2019 אם תיישמי את מה שצבי יציע לך את בידיים בטוחות. התשובות שלו מפורטות ומקצועיות מאוד. אהבת חיות- גם התשובות שלך תורמות כמובן. מה שאני יכול להציע לך שאני מעדיף לקנות מבית גידול נקי ומסודר שמאכיל את הגוזלים מגיל קטן מאוד (כמה ימים) ואפילו את יכולה לראות את ההורים במקום וגם את יכולה לשמוע קומפלימנטיים טובים מאנשים שכבר קנו אני באופן אישי לא אוהב לקנות מאדם פרטי RE: רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה - צבי דגן - 10-22-2019 נתחיל עם הנחיות כלליות:
זו הסיבה שבקשתי לעיל לא למהר (זוכרת? - המהירות היא מהשטן ), תחזרי אלינו עם כל השאלות שיעלו לאחר הביקור. רצוי לצלם את התוכי מספר תמונות, חלקן מקרוב. רצוי לצלם גם סרטון קצר. RE: רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה - ענבל - 10-22-2019 לא יכולתי לבקש יותר! אם נפגש מחר בהחלט אעדכן תודה רבה ממש לא מובן מאליו ינון תודה רבה גם לך מרגישה בהחלט בידיים טובות אהבת חינם כפשוטה RE: רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה - צבי דגן - 10-22-2019 RE: רכישת קקדו ציצית צהובה נקבה - yinon236 - 10-22-2019 ברוכה הבאה לקהילת תוכיפדיה! מאחל הצלחה רבה! אל תשכחי לעדכן אותנו וכמובן לשאול שאלות אם צריך. |