אקלקטוס ווזמרי - גרסה מובנת להדפסה +- פורום תוכיפדיה (https://tukipedia.com) +-- פורום: שאלות ותשובות (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: גידול תוכים (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: אקלקטוס ווזמרי (/showthread.php?tid=1399) |
RE: אקלקטוס ווזמרי - צבי דגן - 10-18-2019 אצל אקלקטוס, אין לדעת אם הם גזע טהור או - לא. בארץ לא הקפידו על טהרת הגזע ולכן אנחנו מניחים שכל האקלקטוסים הם "מעורבי גזע". נדיר מאוד שתמצא אקלקטוס מגזע טהור. אני מציע לך לקנות כל זוג שיציעו לך ואם תרצה תוכל "לנקות" את הגזע ע"י סלקציה מלאכותית. RE: אקלקטוס ווזמרי - אהבת חיות - 10-18-2019 ידוע לי שיש בעיית טוהר בגזעים ואני לא מצפה לטוהר אלה למופע של הווזמרי גם אם הוא לא טהור. לגבי הפינה של חי כיוון שאני לא מכיר אותו וכל מי שפה אמר שלא מכיר אותו אין לי מושג לגבי טיב החיברות ושמירת הבריאות במקום. (10-18-2019, 11:07 AM)צבי דגן כתב: [*]הפינה של חי - זוג אקלקטוס מדהים וענק!, זכר גראנד ונקבה ווזמרי. זוג מחובר לקראת ריבוי! היכן ראית את זה,הפעם האחרונה שראיתי מודעה כזאת בפינה של חי הייתה לפני כמה שנים,אתה בטוח שזה אקטואלי? לפי הבנתי שכתוב מחובר הכוונה ביניהם ולא מחוברת RE: אקלקטוס ווזמרי - צבי דגן - 10-18-2019 לגבי הפינה של חי, בין אם מכירים אותו ובין אם לא מכירים, צריך לגשת אליו ולערוך בדיקת חברות לתוכי. תנאי הכרחי לכך הוא שהתוכי יהיה שלם ולא תוכי שגזרו לו את נוצות התעופה. ציטוט: "זוג אקלקטוס מדהים וענק!" ראיתי כאן: הפינה של חי - אומנם מודעה ישנה, אבל קיימים סיכויים שיש לו עוד. ולעניין "מחובר" / "מחוברת", כידוע לך שרבים מבלבלים בין המושגים האלה ולכן, עד שלא תראה ותמשש את התוכים לא באמת תוכל לדעת כלום. RE: אקלקטוס ווזמרי - אהבת חיות - 10-18-2019 לפי ניסיוני (הלא מאוד גדול, אני מודה) המדד של בדיקה במקום לא מאוד מדיוק יש לא מעט משתנים שנמצאים בחווה/חנות לתוכים שלא נמצאים בבית, בהרבה מקרים התוכי יהיה חסר מנוחה ואולי אפילו ינסה לנשוך משהו שבבית אחרי תקופת הסתגלות יהיה אפשר להבין את החיברות האמיתי. RE: אקלקטוס ווזמרי - צבי דגן - 10-18-2019 תמיד אפשר לחברת כמעט כל תוכי. אבל, אתה רוצה לקנות תוכים שהם כבר מחוברתים, את זה בהחלט אפשר לבדוק. תקפיד על הסעיפים האלה:
RE: אקלקטוס ווזמרי - אהבת חיות - 10-18-2019 נתחיל בזה שבתחילת השרשור אני כתבתי שכיוון שאני לא מכיר את המקום אני לא סומך על רמת החיברות שלו ואני מעדיף לחברת בעצמי אך כיוון שאני רוצה מופע של ווזמרי אני לא בטוח שאני יכול לדעת מה ייצא אחרי שאגדל כיוון שזה כנראה מעורב. דבר שני יש משהו מאוד מוזר במודעה הישנה של הפינה של חי הוא כתב שם מקבה ווזמרי וזכר גראנד, אם זה כלכך ברור אז זה אומר שההורים "טהורים" ואני מניח שלא כך הדבר. לגבי הבדיקות
RE: אקלקטוס ווזמרי - צבי דגן - 10-18-2019 אם אתה מעדיף לחברת בעצמך, תקנה גוזלים צעירים מאוד בגיל 10-20 יום, תאכיל אותם ותחברת אותם בעצמך. ועניין הרצון שלך במופע ווזמרי, תצטרך לסמוך על המוכר וטוב יותר אם תבקש לראות את ההורים. לעניין מוזרות המודעה, תצטרך לברר איתו. ציטוט: RE: אקלקטוס ווזמרי - אהבת חיות - 10-18-2019 (10-18-2019, 09:37 PM)צבי דגן כתב: אם אתה מעדיף לחברת בעצמך, תקנה גוזלים צעירים מאוד בגיל 10-20 יום, תאכיל אותם ותחברת אותם בעצמך. RE: אקלקטוס ווזמרי - צבי דגן - 10-18-2019 ציטוט:ביקשתי לראות את ההורים, "הפינה של חי" קונה ממישהו והוא לא מוכן לתת לי לדבר עם הבנאדם RE: אקלקטוס ווזמרי - אהבת חיות - 10-18-2019 מצד אחד אני מסכים איתך לחלוטין ובגלל זה ביררתי פה אם מישהו מכיר את המקום, ומצד שני אם אני מסתכל ממבטו שלו אם אני אפנה למקור הגוזלים אני כנראה אקנה ממנו ולא מ"הפינה של חי" מעבר לכך כששאלתי למחירים אז גוזל גמול עולה 3200 ₪ וגוזל בן 10 ימים עולה 2400 ₪ מחיר מופרז לדעתי, סוג של שכנוע לא לקנות גוזל לא גמול |