קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. - גרסה מובנת להדפסה +- פורום תוכיפדיה (https://tukipedia.com) +-- פורום: שאלות ותשובות (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: גידול תוכים (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. (/showthread.php?tid=942) |
RE: קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. - nghhi1 - 04-21-2019 (04-20-2019, 11:09 PM)yinon236 כתב: קודם כל החלפת תזונה חובה.
אבל בכל פעם שאני עובר לידה שזה הרבה פעמים ביום אני בא ללטף אותה אבל פשוט אני לא לוקח אותה לזמן ממושך. כשאני לוקח אותה לא פעם ולא פעמים היא עושה לי את טקס החיזור שלה, מה שגורם לי לחשוב שאולי היא מורטת נוצות מתסכול מיני. כי פעם הייתי מכין לה גליל נייר שבתוכו יש גרעיני חמנייה והיא היית משחקת בזה ומפרקת אותו (כדי שבמקום שתוציא נוצות שתוציא הכל על הנייר) אבל זה לא מנע ממנה כמה ימים אחרי זה למרוט נוצות. (בכל יום היינו מביאים לה את זה) (אני לא בטוח אם היא הוציאה את הנוצות ביום שהבאתי לה את הצעצוע או שזה ביום שהגעתי ממש מאוחר ולא נתתי לה צעצוע). בנוגע לכופתיות, פעם שמנו לה כופתיות אבל היא לא נוגעת בזה בכלל, כאילו זה רעל. איך לגרום לה לאכול את זה? RE: קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. - yinon236 - 04-21-2019 קודם כל צריך כך: לתת לתוכים לישון כמו שצריך כמה שעות שצבי כתב. החלפת תזונה כל יום לתת לתוכי יחס של שעתיים לפחות זה שהתוכי יוצא ומשתעמם זה לא נקרא שהוא יוצא. הוא צריך גם סטנד גדול וצעצועים וממש לעשות פעילות. איך נרגיל את התוכי לאכול כופתיות RE: קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. - צבי דגן - 04-21-2019
RE: קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. - צבי דגן - 04-21-2019 לפי התמונות האלה, ולפי מרקם הנוצות וסידורם על גופו של התוכי, נראה לי יותר, שהסיבה היא בעיה בריאותית. שווה לברר את הנושא אצל וטרינר עם ניסיון רב בתחום התוכים. RE: קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. - צבי דגן - 04-21-2019 בעניין ה"חברות" ששאלת, ראה כאן: חברות - מחוברת Socializing RE: קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. - nghhi1 - 04-21-2019 אוקי הצלחנו לשים לה את הכלוב הגדול בחוץ ככה שבלילה יש לה איפה לישון את הכמות שעות שהיא בצריכה.(עכשיו יש לה כלוב מול הקוקטלים והתוכונים שהם לא מחוברתים/האכלת יד). בנוסף יש לה עוד כלוב בבית ששם היא תהיה במהלך היום כשאנחנו יכולים להוציא אותה מהכלוב.
בנוגע לאוכל, הקוקטלים והתוכונים שיש לנו בחוץ אוכלים את אותו אוכל בדיוק והם לא מורטים נוצות זה לא אמור לשלול גם את הסיבה הזאת שהתזונה גורמת לזה? אני חושב מאוד שבאמת הבעיה היית השעות שהיא ישנה. רק תגידו לי מאיזה שעה להעביר אותה לישון. RE: קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. - yinon236 - 04-21-2019 זה שלתוכונים ולקוקטיילים אין זה לא אומר. גם אם זה לא קשור התזונה של התוכי פשוט שגויה. חובה להחליף גם אם אין קשר למריטה. בנוגע להוצאה מהכלוב אין מינימום, כמה שיותר- יותר טוב. אני הייתי ממליץ מתי שמתחיל להחשיך. RE: קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. - צבי דגן - 04-23-2019
RE: קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. - צבי דגן - 04-23-2019 הצגתי את הבעיה גם בתת פורום המרפאה RE: קוואקרית בת כמעט 3 מוציאה נוצות מהבטן, רגליים וזנב. - ipalgi - 04-23-2019 לבדוק הימצאות ו/או נשאות של:
|