האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי - גרסה מובנת להדפסה +- פורום תוכיפדיה (https://tukipedia.com) +-- פורום: שאלות ותשובות (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: גידול תוכים (https://tukipedia.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי (/showthread.php?tid=1595) |
RE: האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי - eric - 04-28-2020 אני מבין שהוא חדש בבית, אבל קצת מוזר לי שהוא מתרחק ממני, כי הוא תמיד עף אליי, הוא בכלל לא עף לבני משפחתי, הוא עף רק אליי, אבל כנראה שהוא עוד קצת חושש, אז אני אניח לו וכן, הוא אוכל מזון יבש בצורה נהדרת, הוא אוהב בעיקר דוחן, בהתחלה שמתי לב שהוא אכל יותר גרעיני חמניות, אבל כרגע הוא מעדיף דוחן+מזון ביצים(תמיד מפזר לו מזון ביצים מעל- פינוק (נראה שיש יותר מפנקים ממני,מה שאני נותן זה עוד כלום חח) כשאקנה כופתיות, להמשיך לתת לו תערובת גרעינים+דוחן+מזון ביצים? אני מתכנן לתת לו פעמיים בשבוע תערובת גרעינים+דוחן+מזון ביצים, ושאר הימים כופתיות, השיטה הזאת טובה? RE: האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי - yinon236 - 04-28-2020 אז כנראה כבר נמאס לו כבר היה סוף היום כופתיות כל יום. תערובת זרעים עשירה 3 פעמים בשבוע ואת זרעי החמנייה (גרעיני החמנייה) תוציא ושים אצלך בצד. תן את זה בתור צ'ופר אבל לא הרבה כי הם מכילים זרחן שמונע ספיגה של סידן בעצמות במקום מזון ביצים אתה יכול לתת ביצה קשה 4 פעמים בשבוע כל פעם רבע לא להשאיר בקיץ יותר מ 20 דקות ובחורף לא יותר מחצי שעה כי זה מקור לחיידקים מה לגבי סבידה/ אבן גיר יש לך בכלוב? מה לגבי תערובת השרייה? RE: האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי - eric - 04-28-2020 עוד לא יצא לי לקנות, בגלל הימים אחרונים(אין לי רכב ובני משפחתי עסוקים/חנויות נסגרות מוקדם/הסגר) לגבי הסבידה, גם אין לי, אבל אני מייבש קליפות ביצים(ממים, שטפתי אותם) ואז מרסק טוב טוב, ושם באוכל, זה מה שעשיתי עם הציפורי אהבה שהיו לי לפני כמה שנים וגם תערובת השרייה אין לי. אני בספק אם התוכי ירצה לאכול אוכל רטוב כמו ביצה קשה ותערובת השרייה, אגב, כמה תערובת להשרייה עולה בערך? RE: האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי - macaw_life - 04-28-2020 (04-25-2020, 05:43 PM)yinon236 כתב: רז, אם התוכי עוד קיבל מזון בדייסה אז מן הסתם הוא ירד במשקל כי תוכים יורדים במשקל בתהליכי גמילה צודק , התכוונתי לתוכי גמול. בכל מקרה הוא יכול לעקוב הרי ירידה של 30% + לר תקינה לתוכי בתהליך גמילה גם כן. RE: האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי - yinon236 - 04-28-2020 (04-28-2020, 08:16 PM)macaw_life כתב:(04-25-2020, 05:43 PM)yinon236 כתב: רז, אם התוכי עוד קיבל מזון בדייסה אז מן הסתם הוא ירד במשקל כי תוכים יורדים במשקל בתהליכי גמילה סבבה (04-28-2020, 07:13 PM)eric כתב: עוד לא יצא לי לקנות, בגלל הימים אחרונים(אין לי רכב ובני משפחתי עסוקים/חנויות נסגרות מוקדם/הסגר) לגבי הסבידה, גם אין לי, אבל אני מייבש קליפות ביצים(ממים, שטפתי אותם) ואז מרסק טוב טוב, ושם באוכל, זה מה שעשיתי עם הציפורי אהבה שהיו לי לפני כמה שנים וגם תערובת השרייה אין לי. אני בספק אם התוכי ירצה לאכול אוכל רטוב כמו ביצה קשה ותערובת השרייה, אגב, כמה תערובת להשרייה עולה בערך? תערובת השרייה למכירה לדוגמא יש כאן תוכל גם להכין לבד עכשיו שהוא גוזל זה הזמן שלך להרגיל אותו למזונות האלה RE: האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי - צבי דגן - 04-28-2020
זה לא אומר שצריך לוותר, תמשיך להציע להם עד שיטעמו ואז הם ימשיכו להעז ולאכול. RE: האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי - eric - 04-29-2020 צבי, למה שיעשה קולות של מצוקה? הדבר היחידי שאני מצליח לקשר אותו, לקולות של מצוקה, זה שהוא רוצה לאכול. RE: האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי - yinon236 - 04-29-2020 מצוקה לדייסה RE: האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי - צבי דגן - 04-29-2020 רעב או רצון לאכול דייסה, הם מן המצוקות החזקות ביותר. רעב, הוא תכונה של הישרדותית. RE: האם אפשר לחברת תוכי קוקטייל פראי - yinon236 - 04-29-2020 כפי שכתבתי בעבר לפי דעתי התוכי הזה זקוק למזרק דייסה פעם או פעמיים ביום. גמלו את התוכי הזה מהר מדי |