12-27-2021, 06:49 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-27-2021, 06:52 AM על ידי אורלי רבינו.)
הי צבי, אני באמת משתדלת שהוא יהיה מחוץ לכתוב כשאני בבית. הוא אוהב להיות על הכלוב שלו, למרות שאני חושבת לשדרג לו את הכלוב או אולי לקנות לו כלוב חדש יותר מאובזר. שמתי לב שהתוכון שלי הוריד את הנדנדה שהייתה תלויה למקום נמוך יותר והוא קירב אותה עם הרגל שלו ועלה עליה. האם זה אומר משהו. אני באמת אקח אותו לוטרינר שיבדוק אותו. טוב שאמרת לי לגבי המלפפונים. ולגבי הפלפלים, אני באמת קניתי לו פלפל אחד מכל צבע. ריסקתי לו חתיכות מהפלפל וגם שמתי לו חתיכה אחת גדולה בכלוב. ערבבתי את הפלפל המרוסק ביחד עם האוכל שלו והוא אכל אותו. אני כל יום מחליפה לו את המים . אבל יש משהו שמדאיג אותי. כשהתוכון שלי נמצא על הכלוב ואני מנסה להרים אותו כדי להביא אותו אליי, הוא נרתע. ואני מתקרבת אליו לאט ובכל זאת. ידיד שלי כל הזמן היה אומר לו מילים לא יפות. כועס עליו והתוכון שלי זכר את זה ובגלל זה כל פעם שהוא ניסה להתקרב אליו הוא היה נושך אותו. לי הוא נותן נשיקות עם המקור. ישן איתי על הכרית. כבר לא משאיר עליי הפתעות ותמיד אני מדברת אליו ברוך, בנעימות. מחמיאה לו, שרה לו. מעודדת אותו. ידיד שלי אמר לי שכדאי לתת לו עוד דייסה, אמרתי לו שאין צורך כי ברגע שהוא התחיל לאכול ירקות אז זה אומר שהוא נגמל מהדייסה הוא אמר שאני אקשיב לו ואני אמרתי לו שאני מתייעצת עם טובי המומחים בגידול תוכים. מי מאיתנו צודק. האם דרכי הטיפול שלי טובים?
עוד דבר, ידיד שלי אמר לי שיש לו מלא אוכל שנשאר לו מהתוכים שלו שמתו. אני אשלח לך תמונה שלהם ברגע שיהיה לי ותגיד לי אם זה בסדר לתת את זה לתוכון שלי או לקנות אוכל חדש.
הרגעת אותי לגבי נוצות התעופה. זה מדהים כי אני מדברת איתו ואני אומרת לו שיצמחו לו כנפיים חדשות והנה פשוט אישרת לי את זה. אז תודה. אני אנסה לשלוח לך היום תמונה של התוכון שלי ותגיד לי אם אתה מצליח לראות כמה גזרו לו מכנפיים וכמה זמן ייקח עד שיגדלו. שוב תודה על כל התשובות
עוד דבר, ידיד שלי אמר לי שיש לו מלא אוכל שנשאר לו מהתוכים שלו שמתו. אני אשלח לך תמונה שלהם ברגע שיהיה לי ותגיד לי אם זה בסדר לתת את זה לתוכון שלי או לקנות אוכל חדש.
הרגעת אותי לגבי נוצות התעופה. זה מדהים כי אני מדברת איתו ואני אומרת לו שיצמחו לו כנפיים חדשות והנה פשוט אישרת לי את זה. אז תודה. אני אנסה לשלוח לך היום תמונה של התוכון שלי ותגיד לי אם אתה מצליח לראות כמה גזרו לו מכנפיים וכמה זמן ייקח עד שיגדלו. שוב תודה על כל התשובות